10 Haziran 2012

#FEDA Et Formayı Kap!

Almanya'dan Beşiktaş sevdalısı Bora Karabağ kolleksiyonundan bu oldukça eski çubuklu formayı açık arttırma usülü ile satışa sunuyor. Karşılığında ise hiç bir beklentisi yok. Amacı sadece Feda'ya destek vermek. Fedaların bir kısmı kimsesiz çocuklara, diğer kısmı da doğuda Beşiktaş aşkı ile yanıp tutuşan ama Feda tişörtü alma imkanları olmayan bir okulun çocuklarına verilecek. İhaleyi kazanan kişiyede bu yardımlarından dolayı da bu özel forma hediye edilecek.


Nasıl katılabilirim diye soruyorsanız, bu yazının altına mesaj bırakabilirsiniz. İsterseniz twitter'dan da yazabilirsiniz. Düzenli bir şekilde takip edip, güncel sayıyı aktaracağım. Sonuçta hem ihaleyi kazanan şanslı üye bu çok değerli formaya kavuşmuş olacak, hem de bu sayede kulübümüze destek vermiş olacağız. Çocukları mutlu etmek ise paha biçilemez. Bir kez daha Bora'ya bu davranışından ötürü teşekkür ediyorum.


Benzer destekleriniz olursa da, seve seve sesiniz olmak için elimden gelen yardımı yapmak isterim. Bu konu ile ilgili mesajlarınızı da yine çabuk cevap vermem açısından, yukarda bahsettiğim şekilde iletebilirsiniz. 


Şu an itibari ile sayı 44 FEDA! 


17 Haziran 24:00'a kadar sürecek.







1 yorum:

  1. Acik arttirma 44 + gönüllü destek verenler olmak üzere bitmistir. Ilginiz icin tesekkürler.

    YanıtlaSil