8 Nisan 2012

'Beşiktaş İçin Bir Fikrim Var'

Yeni yönetim belli olmadan önce internette bir çok platformda dile getirdiğim bir olaydı bu. Taraftar ile yönetim arasındaki sıcak temasın sağlanması ve bundan Beşiktaş’ın fayda görmesi.
Beşiktaş uzunca süre taraftar karşısında duygularını anlamayan, düşünce ve beklentilerinin önemsenmediği bir yönetim yapısı ile idare edildi. Durum böyle olunca verilen ani kararlar, yapılan uygulamalar karşıdaki kesim tarafından benimsenmedi ve başarısız oldu.
Zaman zaman tersi durumlar da olmadı değil. Mesela 2010/11 sezonu forma tasarımında taraftarların beklentisi olan sade beyaz forma’ nın gelmiş geçmiş en çok satan forma olması bunun eseridir. Tabi o dönem yapılan önemli transferlerinde bu başarıda katkısı olduğu kesin.
Şimdi yeni yönetim 'Beşiktaş İçin Bir Fikrim Var' isimli bir proje ile taraftar’ın beklentisine kulak verme planları yapıyormuş. Umarım süreklilik sağlanır ve dikkatle üzerinde durulur.
Kimilerine göre sadece oy hakları olduğu için Beşiktaş’ ın sahibi kongre üyeleri olabilir ama bu kulübü ayakta tutacak olan büyük Beşiktaş taraftarıdır. Onlar var olduğu sürece Beşiktaş da var olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder